Skibsklan Yggdrasil
Det Danske Spejderkorps
Menu
Yggdrasil

Skibsklan Yggdrasil
Skibsklan Yggdrasil søger nye medlemmer

Hvem er vi?
Vi er en flok spejdere der har brug for unge kræfter i vores klan, og det kunne netop være din klan. Vi kan godt lide friluftslivet, men vi har bare valgt at udfordre det på en anden måde end det almindelige lejrliv. For 10 år siden byggede vi derfor vikingeskibet 'Røskva', der er en 12 meter lang kopi af et af skibene fra Roskilde.

Hvad laver vi?
Hele sommeren bruger vi tiden på vandet og bliver vugget på bølgen blå. Vi sejler normalt 1 aften om ugen + eventuelle weekendture. Nogle gange endda et længere togt om sommeren.

Om vinteren plejer vi skibet, og der er noget at tage fat på lige fra efteråret, hvor hun bliver taget på land og afrigges, til hun skal rigges til igen om foråret.

Kom og vær med
Der er plads til alle uanset om du har kan bruge værktøj eller sejlerfaring eller ej. Et vikingeskib er under alle omstændigheder lidt anderledes, så vi skal nok lære dig det efter 'learning by doing'.

Der er ingen af os, der er uddannet i træfaget, det er ren og skær interesse og hygge der driver værket.

Få en sejlads med din klan
I stedet for at sidde i jeres indelukkede klanlokale, opfordrer vi jer til at gribe knoglen og ringe og få planlagt at i bruger et klanmøde ude i den friske natur på Skælskør fjord. Få en sejloplevelse med hjem og ikke mindst, at I selvfølgelig får lyst til at komme forbi igen

Med spejderhilsen

    Kristian Poulsen
    info(a)vikingeskib.dk

Skibsklan Yggdrasil - www.vikingeskib.dk